Behandelingen

U kunt kiezen uit vele behandelingen. Laat uzelf verwennen!

Gezichtsverzorging

La Méthode Mille

Een unieke verzorgingservaring.
Zoekt u een behandeling, die boven de standaardnormen uitsteekt? Een programma, dat direct zorgt voor ontspanning, die ook nog lang blijft behouden? Die uw huid in alle opzichten verwent?
Dan heeft u de keuze uit:

  • SOIN MILLE LUMIÈRE geeft u met meteen twee maskers een weergaloze uitstraling. Regenereert, verstevigt en verzorgt uw huid op het hoogste niveau met een zicht- en voelbaar anti-aging effect.
  • SOIN MODELANT MILLE HYDRATANT De exclusieve behandeling met het unieke, uit zichzelf warm wordende MASQUE MODELANT, verstevigt uw huid intensief en geeft haar een lang aanhoudend lifting effect.
  • SOIN THALASSO MILLE HYDRATANT Een echte vochtkuur. Deze behandeling, die het huidevenwicht herstelt en verkoelt, is een weldaad, die met niets anders te vergelijken is. Laat u zich maar eens op en top verwennen!

Méthode Mosaïque Modelante

Het zichzelf verwarmend masker met dieptewerking dat zich miljoenen keer bewezen heeft. Elke afzonderlijke huidzone wordt centimeter voor centimeter behandeld met speciale werkstoffen die diep in de huid worden gesluisd. De oplossing van alle schoonheidsproblemen in 3 varianten: intensief vochtherstel, effectieve anti-age verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere en gevoelige huid. Het resultaat: de teint ziet er verfrist, verjongd, als ‘gelift’ uit.

Soin Masque Modelant Yeux

Vitaliserend en verkoelend algenmasker voor de tere oogzone. Als optimale anti-rimpel behandeling wordt onder het masker een retinol-concentraat gebruikt. Zie hoe de sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen en zwellingen en kringen onder de ogen zichtbaar verzacht worden. Kan gemakkelijk in elke behandeling worden geintegreerd.

Soin Cocon

Exclusieve weldadige behandeling voor iedere huid. In een cocon van gaas en schuim wordt schoonheid tot nieuw leven gewekt. De huid voelt aan als herboren. Koppelt uiterst moderne hightech preparaten aan een perfecte anti-stress behandeling, waarbij in elke fase een stimulerend massageritueel wordt uitgevoerd. Energie opdoen, ontspannen, uzelf laten verwennen.

Soin Thalasso visage

Het aangenaam verkoelende powermasker met zeealgen voor een extra hoeveelheid vocht. Onderga een uniek gevoel van opwekkende frisheid, een maximum aan verzorging en een gevoel van welbevinden. Extracten van Bretonse bruine algen ontdoen de huid van negatieve milieu-invloeden en zorgen voor intensieve hydratatie van de huid. Microalgen zetten de doorbloeding aan en activeren de stofwisseling. Een perfecte minivakantie voor uw huid!

Soin Tendresse

Nieuw evenwicht voor de gevoelige huid. Kalmerende en regenererende werkstoffen maken de huid opgewassen tegen irritaties door bijvoorbeeld hormoonschommelingen, agressieve milieuinvloeden of dagelijkse belasting. Kies tussen een stimulerende, verwarmende of kalmerende behandeling – en breng zo de gevoelige huid weer in evenwicht.

MiniLift behandeling

De MiniLift behandeling is een cosmetisch liftende behandeling op basis van Aloë Vera. Door toepassing van de op elkaar afgestemde MiniLift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats. Hierdoor wordt de micro circulatie aangezet, waardoor een betere huiddoorbloeding ontstaat. De huid is in optimale conditie om werkstoffen op te nemen die rimpelvorming verminderen en krijgt daardoor een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien. De MiniLift behandeling geeft een geweldige verbetering van de huidconditie die al in één behandeling duidelijk zichtbaar en voelbaar is.
In kuurverband geeft het een liftende en verjongende werking.